HAVA DURUMU



ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI
E-DEVLET
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İtalya`da en büyük iş mafya
İtalya`da en büyük işin organize suç örgütleri olduğu bildirildi. Esnaf derneği Confesercenti tarafından ypılan araştırmada, ülkede en büyük iş kolunun mafya olduğu ortaya çıktı.
13.11.2008

İtalyada en büyük işin organize suç örgütleri olduğu bildirildi.

Esnaf derneği Confesercenti tarafından ypılan araştırmada, ülkede en büyük iş kolunun mafya olduğu ortaya çıktı.

İtalyada mafyanın uyuşturucu ticareti gibi kanunsuz işler yaptığı biliniyordu fakat Confesercentinin araştırmasında mafyanın turizmden gıda sektörüne kadar birçok

alandaki kanuni işlerinin de büyük miktarda olduğu ortaya çıktı.

İtalyanın 4 mafyasının birlikte 130 milyar euroluk satış ve masraflardan sonra da 70 milyar euroluk kar elde edecek dev bir holding gibi olduğu bildirildi. Derneğe göre ülkede en büyük şirket, mafya.

Organize suç örgütlerinin her şeye rağmen en büyük geliri uyuşturucudan geliyor. Mafya her sene uyuşturucudan 59 milyar euro elde ediyor.

Bu haber 71 kez okundu.

Bu habere yapılmış bir yorum bulunmamaktadır
LİNKLER
ANKET
RÖPORTAJ
Google