GÖNDERİN YAYINLAYALIM

 

GÖNDERİN YAYINLAYALIM
Kurulduğu günden beri her zaman siz okurlarının görüş ve önerilerine önem veren ajans53.com yeni bir uygulamaya başlıyor.
Sadece Rize'de değil, Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere Yurdun ve Dünyanın dört bir tarafından göndereceğiniz haber, fotoğraf, videoları artık bizlere ulaştırmanız çok daha kolay olacak.
Her gün baş döndürücü hızla gelişen teknoloji , sosyal paylaşımlara olan ilgiyi hızla arttırıp doruk noktasına getirdiği günümüzde bizde siz okurlarımızın haber ekibimizden gönüllü bir birey gibi, içlerinde gizli kalmış olan gazetecilik duygularını tatmin etmelerine yardımcı olmaya çalışacağız.
İlginiz çeken olaylar, dünyanın neresinde olursanız olun haber değeri taşıdığına inandığınız gelişmeleri, resim ya da videolarını çekerek bize rahatça gönderebileceksiniz. Gönderdiğiniz resim ve videolara olayın anlatımını da elinizden geldiğince, kısa açıklamalar doğrultusunda bildirirseniz, gönderiniz ajans53.com sayfalarında yerini alacaktır.
Haber merkezimiz tarafından doğruluğu araştırılacak gönderilerde, doğruluk payı yüksek gönderilerde bulunan siz değerli okuyucularımızın istedikleri taktirde gönderdiği haberlerin altında kendi imzaları dahi yer alabilecektir.

WhatsApp’ı kullanan her okurumuz artık ekibimizde:
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık ajans53.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler.
05425869911 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar ajans53.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 4 1
    {usertitle}

    eyüp

     13 Nisan 2015 13:22
         

    TAMAM GÜZEL HABER GÖNDERELİMDE HABER İÇİN PARA ALABİLİRMİYİZ?

  2. 9 1
    {usertitle}

    RASİM

     16 Nisan 2015 00:33
         

    Alıntı: eyüp
    TAMAM GÜZEL HABER GÖNDERELİMDE HABER İÇİN PARA ALABİLİRMİYİZ?

    Aynen eyüp kardeşime katılıyorum Reşit Hapeloğlu Haber başına ne kadar veriyor sayın editör ona göre haber gönderelim.

  3. 1 7
    {usertitle}

    rozgar

     24 Kasım 2015 13:17
         

    aynen haber basına ne alıyoruz,ölümlü haber olursa kaç para :) yaralı olursa kaç para:) bi liste yapsaydınız iyiydi

Yorum Yapın